Toen ik een aantal jaren geleden aanklopte bij het centrum voor Neurotherapie had ik een zware burn-out. Ik was zenuwachtig en gespannen, had slaapproblemen en kreeg met regelmaat een angstaanval. Mijn huisarts wilde een antidepressiva voorschrijven. Iets in mij wist dat dit niet de oplossing was. Maar wat dan wel?

Via een vriendin kwam ik bij het centrum voor Neurotherapie. De trainingen hadden direct een positief effect op mijn slaappatroon en gemoedstoestand. Na enige tijd ook op mijn angstaanvallen en energieniveau. In een zware periode van mijn leven heb ik de trainingen en de betrokken begeleiding als een enorme steun ervaren. Een warm bad waar ik mij elke week mocht opladen. De kennis en kunde waarmee ik begeleid ben hebben de balans teruggebracht. Ik slaap al tijden goed, heb zelden meer een angstaanval en sta steviger in het leven.

RonjaMaarssen

Met grote stappen ben ik mijn angststoornis eindelijk, grotendeels, de baas geworden!! Dit opent nieuwe deuren! Dank voor jullie betrokken begeleiding. Ik had nooit gedacht dat ik zonder veel inspanning en op zo’n leuke manier zo’n stuk verder zou komen in mijn leven.

KarinHilversum

Ik heb veel meer rust, geen overprikkeling meer. Veel verwerkt van vroegere (jeugd)problemen, heb meer energie en meer inzicht in mijzelf.

AnkeMaarn

Ik voelde mij erg gezien en gehoord en ik was blij met het behaalde resultaat, daar waar veel andere therapieën faalden!

MinwoodHilversum

In mijn 38-jarige praktijk heb ik nooit een behandeling gezien die maar in de buurt komt van de resultaten die neurofeedback kan bereiken, resultaten die bereikt worden in dagen en weken die voorheen maanden en jaren duurden.

Jack WoodardPsychiater

Veel mensen worden geholpen, ADHD, hoofdpijn, slaapproblemen, depressie. Het is een verbazingwekkende versterker van mensen. Veel mensen rapporteren spectaculaire en diepgaande positieve veranderingen in hun leven.

Mark SteinbergPsycholoog